23sep

Themafeest: A Pirates Life For Me!

pirate-flag-2614801_1920Arrrrr mateys! Op 19 September vindt de internationale jarrrrlijkse “Talk Like A Pirate Day” plaats. Al jaren wordt deze dag in de Verenigde Staten, Australië en Groot-Brittannië op knotsgekke wijze gevierd. De Bakkerij haakt hier op in met een grootse thema avond op 23 september met jawel, het thema PIRAAT!

De Bakkerij zal voor die gelegenheid omgetoverd worden tot een waar piratennest. Er zullen ludieke spelletjes en wedstrijden zijn en natuurlijk zal er in overvloede piratenbocht aanwezig zijn.

Muzikaal zal de nadruk liggen op zeemans/piratenliederen. De dresscode waar je je aan kunt houden is verrassend genoeg: PIRAAT! En de taalcode ook! Arrrr! Dus wijzig je Facebook taal alvast naar Pirate (Ja dat kan, geloof ons) en kom sterkte verhalen vertellen en verdien je ooglapje, pratenhoed, houten poot en/of houten kop bij De Bakkerij!

Eventueel zal er nog een kleine entreebijdrage van u buit gemaakt worden. Maar daarover later meer…. Voor landrotten geldt: betreden op eigen risico… Arrr!!!

Voor meer info over Talk Like A Pirate Day zie: http://www.talklikeapirate.com

Deel dit op: